CRM extension API: Error in data fetch request: RESPONSE_DESERIALIZATION

deals

#1

I created an object type on CRM extension API. but I am getting RESPONSE_DESERIALIZATION error in monitor logs. I am using alex@proposify.biz (developer account)
45%20PM

  {
    "results": [
        {
            "objectId": 341814718,
            "title": "Proposal Sunny testing extension",
            "link": "somethingdotcom",
            "created": "2016-09-15",
            "priority": "HIGH",
            "project": "API",
            "reported_by": "msmith@hubspot.com",
            "description": "Customer reported that the APIs are just running too fast. This is causing a problem in that they're so happy.",
            "reporter_type": "Account Manager",
            "status": "Draft",
            "ticket_type": "Proposal",
            "updated": "2016-09-28",
            "actions": [
                {
                    "type": "IFRAME",
                    "width": 890,
                    "height": 748,
                    "uri": "somethingdotcom",
                    "label": "Edit"
                },
                {
                    "type": "IFRAME",
                    "width": 890,
                    "height": 748,
                    "uri": "somethingdotcom",
                    "label": "Snapshot"
                },
                {
                    "type": "ACTION_HOOK",
                    "httpMethod": "PUT",
                    "uri": "somethingdotcom",
                    "label": "Send"
                },
                {
                    "type": "CONFIRMATION_ACTION_HOOK",
                    "confirmationMessage": "Are you sure you want to send this proposal?",
                    "confirmButtonText": "Yes",
                    "cancelButtonText": "No",
                    "httpMethod": "DELETE",
                    "associatedObjectProperties": {
                        "0": "protected_account",
                        "uri": "somethingdotcom",
                        "label": "Send"
                    }
                }
            ]
        }
    ],
    "settingsAction": {
        "type": "IFRAME",
        "width": 890,
        "height": 748,
        "uri": "somethingdotcom",
        "label": "Settings"
    },
    "primaryAction": {
        "type": "IFRAME",
        "width": 890,
        "height": 748,
        "uri": "somethingdotcom",
        "label": "Create Ticket"
    }
}

#2

I was able to fix the issue


#4

Hi there, Just curious how did you fix it? I am facing exact same problem.


#5

@_umairk,

Please open a new topic and include links to the monitor logs in your developer account.


#6